Garanții Legale

100% Software Original

Întotdeauna livreazăm chei originale de activare pentru software-ului pe care le puteți înregistra (sau verifica) pe site-ul producătorului. Datorită acordului de cooperare și parteneriat, achiziționarea produselor de la LICENTE-SOFT.RO vă va garanta o bună funcționare a software-lui pe o perioadă îndelungată. Evitați situațiile nedorite când se blochează software-ul în momentul cel mai nepotrivit și cumpărați produsele de la noi.

Noi vă garantăm că software-ul va funcționa pe toată perioada de valabilitate a cheiei de activare
 

Garanție pentru instalare

LICENTE-SOFT.RO vă poate garanta că software-ul va fi instalat cu succes în funcție de sistemul vostru de operare, ceea ce reprezintă un avantaj oferit doar de către compania noastră. Datorită faptului că vă putem oferi cheile de activare originale, datorită studiilor aprofundate, experienței, noi vă asigurăm că vă veti primi suportul necesar în ceea ce privește activarea software-lui. Daca întămpinați probleme cu activare, vă rugăm insistent să apelați la colegii noștri din echipa de suport tehnic. Ei vor veni cu recomandări pentru finalizarea activării.


Preț mai mic decât cel oferit de către producător

O parte din produsele listate pe site-ul nostru, reprezintă “software folosit”, iar pentru un consumator final înseamnă doar că prețul scade cu 70% față de cel afișat pe site-ul producătorului.  Software-ul dezinstalat și șters de pe un dispozitiv poate fi revândut (Hotărârea în cauza C-128/11 din 2012) Decizia CJEU spune că “Niciun producător de software nu se poate opune revânzării licențelor sale “folosite“, permițând utilizarea programelor sale descărcate de pe internet. Dreptul exclusiv de distribuire a unei copii a unui program pentru calculator, acoperit de o astfel de licență, este epuizat la prima sa vânzare.” Aceasta înseamnă că vânzarea licențelor software „folosite” și redundante este legală. Această hotărâre a creat un cadru legal și sigur pentru întreaga Uniune Europeană, asigurând o concurență loială și sănătoasă pe piața europeană. 


Hotărârea mai precizează că: 


• Licențele de software perpetue pot fi tranzacționate în mod liber. Dacă achiziționați o licență software perpetuă, o puteți vinde în aceleași condiții.

• Drepturile de distribuție ale producătorului sunt epuizate la prima vânzare a software-ului. Clienții care au cumpărat un program pentru calculator pe o piață liberă au dreptul să utilizeze software-ul achiziționat.

 

 • Chiar dacă revânzarea software-ului este interzisă în mod specific prin acordul de licență, titularul drepturilor de autor nu se mai poate opune revânzării acelei copiiContractul de licență este supus legii europene și punctele care sunt în conflict cu legea europeană sunt nule (acest lucru se aplică în principal „software-ului OEM”)

 

 • Nu există nicio diferență în ceea ce privește modul de distribuție. Software-ul poate fi distribuit pe CD/DVD (Licențe Fizice) sau online (Licențe Digitale). Deținătorul drepturilor de autor nu poate solicita o remunerație adecvată pentru revânzarea ulterioară a licenței software, deoarece remunerația corespunzătoare a fost obținută după prima vânzare.