Plăți și politica de retur

Vă mulțumim pentru cumpărături la Licente-soft.ro!

 

Vă rugăm să citiți cu atenție această politică.

 

Emitem rambursări pentru produsele noastre în următoarele condiții:

 

1.Rambursare integrală în termen de 7 de zile, dacă clientul nu a primit deloc licenta, prin e-mail.

 

2.Rambursare completă în termen de 7 de zile, dacă clientul a primit o licenta inutilizabila – dar mai întâi trebuie să contactați asistența noastră, pentru a stabili că licența nu funcționează si nu sunt alte probleme (instalare defectuoasă, produs greșit instalat, malware sau virus, corupția fișierelor de sistem etc.)

 

3.Fără rambursare dacă clientul a primit o licență funcțională.
Potrivit OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, art. 16 Exceptări de la dreptul de retragere, produsele noastre se incadreaza la punctul m) furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

 

Pentru a primi o rambursare, cumpărătorul trebuie să ne contacteze prin unul din mijloacele de contact.
Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de returnare și rambursare, vă rugăm să ne contactați la softlicente@gmail.com sau pe chat.

 

Termeni de livrare
Licente-soft.ro folosește e-mailul ca modalitate de livrare a articolelor.
În timpul programului de lucru (inclusiv în weekend), majoritatea codurilor pe care le-ați achiziționat vor fi trimise prin e-mail la adresa dvs. de e-mail înregistrată instantaneu. Produsele care nu permit livrarea instantanee vor fi livrate între 30 de minute – 8 ore

 

Modalități de plată

În prezent, acceptăm plata prin PayPal și cu cardul prin intermediul Stripe. Acest lucru ne protejează atât pe noi, cât și pe clienții noștri. Stripe este liderul global în procesarea sigură și securizată a plăților cu carduri de credit și oferă suport și ușurință de utilizare de neegalat. Vizitați https://stripe.com pentru mai multe informații.